Podziękowanie za współpracę i wspólne tworzenie Fundacji :)

Koniec roku to czas podsumowań i planów na Nowy Rok.

Ale dla mnie – pomysłodawczyni i Prezeski Zarządu Fundacji VERTE – to czas szczególny, bo czas pożegnania z miejscem, które zainicjowałam i współtworzyłam przez ostatnie blisko 5 lat.

Z tego miejsca mogę napisać, że to był bardzo dobry czas – pełen pracy, wyrzeczeń, nieprzespanych nocy, ale i radości, satysfakcji i dumy. Pragnę podziękować wszystkim, dzięki którym Fundacja miała okazję rozwinąć swoje skrzydła i którzy kibicowali naszym nawet najbardziej zwariowanym pomysłom.

Dziękuję fundatorce Agacie Błaszczyk, koleżankom z zarządu – Kasi Surmie, Paulinie Błaszczyk, Basi Pioskowik i całemu Wydziałowi Polityki Społecznej UM Katowice, który kibicował naszym działaniom i okazywał wiele zaufania i wiary w nasze kolejne projekty. Mam nadzieję, że fundacja dalej będzie rozwijała się tak, jak do tej pory.

Dla mnie to czas nowych wyzwań, ale kawałek serca pozostanie w Fundacji na zawsze, trzymam więc mocno za nią kciuki!!!

Dziękuję…

Ewa Zdaniewicz