O fundacji

logo małe

O fundacji…

Fundacja Verte jest organizacją wspierającą rozwój przedsiębiorczości w podmiotach ekonomii społecznej i w sektorze MŚP. Prowadzi działania integrujące środowiska biznesowe i NGO oraz promuje i wspiera inicjatywy związane z rozpowszechnianiem i wdrażaniem w życie idei przedsiębiorczości społecznej. Realizuje projektu zwiększające świadomość obywateli w zakresie przedsiębiorczości, aktywizacji społecznej i podejmowania działań społecznie odpowiedzialnych.

O zespole…

Fundację tworzą ludzie, którzy stale dążą do realizacji swoich pasji, poszerzania zainteresowań i rozwoju zawodowego. To także ludzie, którzy swoją wiedzą, doświadczeniem i pomysłami chcą dzielić się z innymi. Wykorzystując swoje umiejętności i przygotowanie merytoryczne pomagają, podpowiadają, szkolą i doradzają, dając z siebie wszystko co najlepsze. Podstawą wszystkich działań osób zaangażowanych w pracę na rzecz fundacji jest zaangażowanie w podejmowane przedsięwzięcia, rzetelność i otwartość.